• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Missie en Visie

Missie en visie

Gelijkwaardige verhoudingen in de dagelijkse praktijk franchisenemers en franchisegever waardoor een evenwichtig samenwerking ontstaat.


De Stichting FranchiseKamer wil franchisenemers versterken met kennis. We voorzien onze doelgroep van betrouwbare informatie over alle onderdelen van hun bedrijf. Pas als de franchisenemer over evenveel kennis beschikt als de franchisegever, kunnen beide partijen als gelijkwaardige partners ondernemen. Door franchisenemers te ondersteunen met bedrijfskennis kunnen ze beter geïnformeerd te werk gaan, met een grotere kans op succes. Zo versterkt Franchisekamer de franchisewereld als geheel. Franchisegevers tools aanreiken om de formule beter te laten worden

De Stichting FranchiseKamer wil franchisegevers ondersteunen met praktijkkennis waardoor samenwerking binnen franchise een optelsom wordt van Succes 1 + 1 = 3, het aanbieden van een multidisciplinair platform voor. Het eerlijk informeren van (aspirant)franchisenemers.Het bestrijden van misleiding/misleidende reclame door diverse personenen organisaties. Franchisenemers voor Franchisenemers (pool van ervaringsdeskundigen en andere betrokkenen, de ‘leden’/donateurs e.d. bij wie aspirant franchisenemers terecht kunnen voor informatie.

Alles te doen wat er mee samen hangt en zo nodig procedures te voeren, en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn. Tot dit doel behoort niet het doen van uitkeringen aan de oprichter of aan hen die deel uitmaken van organen van de stichting.


© 2024 Franchisekamer. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Website-maker.nl

franchise logo