• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Enquêtes

Hier kunt u een enquete selecteren

Enquête Eerste aanmelding

Prettig dat u wilt meewerken aan onze Enquête. Wij starten met deze basis-enquête in twee varianten: Uitgebreid of Beknopt, vervolgens zouden wij het op prijs stellen als u periodiek zou willen meedoen. Hiervoor kunt u uzelf opgeven aan het eind van de Enquête.

Wij proberen informatie te verzamelen over franchiseformules waarbij het delen van Uw persoonlijke ervaring voor ons en voor aspirant franchisenemers van groot belang is, bovendien kunnen wij met deze gegevens Franchise verbeteren.

In beginsel is uw deelname anoniem. Omdat wij graag in contact komen met formule deskundige(n) kunt u besluiten U personalia achter te laten in een aparte enquête, waardoor wij zaken kunnen verifiëren. Hierdoor geeft u te kennen dat wij een beroep kunnen doen op het moment dat dit nodig mocht zijn. Ten opzichte van derden zullen wij uiteraard Uw privacy waarborgen. Uw naam en privé informatie wordt niet met derden gedeeld, zonder uw toestemming.

Franchisenemers die informatie zoeken over een Franchiseformule kunnen die informatie dan bij ons vinden. Op de site zal vermeld worden dat wij informatie hebben over deze formule. Wij zullen dan (geanonimiseerd) uw ervaringen toegankelijk kunnen maken.

in Algemene enquétes 4 years ago

Ter informatie: Dit is een anonieme enquête. De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zullen niet op enige wijzen worden gepubliceerd of anders naar buiten worden gebracht. De resultaten zullen worden geanalyseerd en gerapporteerd aan de hand van de verzamelde datasets.
Annuleren
Deze vraag is verplicht.

Gelieve te wachten..

Jaren,Maanden,Weken,Dagen,Uren,Minuten,Seconden
Jaar,Maand,Week,Dag,Uur,Minuut,Seconde
Slecht, Gemiddeld, Goed, Zeer Goed, Uitstekend
Selecteer minimaal {0} antwoord(en).
Selecteer maximaal {0} antwoord(en).
© 2020 Franchisekamer. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Website-maker.nl

franchise logo