• Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
QoQo Massage past fees aan voor snellere groei

QoQo Massage past fees aan voor snellere groei

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Onlangs berichtte wij nog van de opening van de 10e vestiging van de formule. De komende maanden zijn nog een drietal vestigingen gepland voor openingen. Franchisegever van QoQo Massage, Robert Reijnders, heeft daarnaast besloten om de franchise fees te verlagen.

Het gaat goed met de formule en we willen snel groeien, daarom hebben we in overleg met de franchisenemers de fees verlaagt. Aldus Reijnders. De franchisegever geeft aan dat zo de marges voor de franchisenemer groeien, en ze zo sneller winst kunnen gaan boeken. Daarnaast hoopt hij dat dit een trigger is voor kandidaten die interesse hebben in de formule.

“De entree fees hebben we altijd al laag gehouden, startend vanaf €5.000 voor een store met vijf bedden, maar nu hebben we de franchise fee ook verlaagt van 7,5% naar 6% voor alle bestaande en nieuwe winkels binnen Rotterdam. Buiten Rotterdam hebben we een progressief tarief ingevoerd.” Aldus Reijnders.

Voor iedere nieuwe vestiging buiten Rotterdam zullen franchisenemers de eerste twee maanden geen fee hoeven te betalen, het jaar daarop betaald de ondernemer 5%, het jaar daarop 6%, daarna is het reguliere tarief van 7,5% van toepassing. Reijnders geeft aan dat de fees ook enkel van toepassing zijn op de massages die gegeven worden, niet producten die extra worden verkocht.

De formule hoop zodoende samen met haar franchisenemers snel te kunnen groeien over heel Nederland. Klik hier voor meer informatie over de formule.

Bron: nationale franchise gids

 


© 2024 Franchisekamer. Alle rechten voorbehouden. Gemaakt door Website-maker.nl

franchise logo